Дієта для стегон — прибираємо «галіфе» за 2 місяці

1609


Зміст

  • Дієта для стегон: переходь на міні!
  • Харчування для схуднення стегон
  • Зразкове меню на дієті, щоб прибрати стегна
  • Стегна — найбільш приваблива частина тіла для чоловіків і найчастіше проблемна — для жінок. Багато представниць прекрасної статі не знаходять свою фігуру ідеальною і постійно відточують досконалість. Багато — справді мають складнощі в цій області.

    Жіночий організм так влаштований — в першу чергу зайві кілограми з’являються в області стегон, сідниць і талії. Останніми повніють верхня частина тулуба, руки й обличчя. В залежності від типу фігури можуть бути винятки, але в цілому такий механізм відкладення жиру найбільш характерний. Тому дієта для схуднення стегон часто викликає підвищений інтерес.

    Дієта для стегон: переходь на міні!

    Не варто ховати ніжки під довгою спідницею, набагато корисніше підтягти фігуру і нарешті позбавитися від «галіфе». Це реально, якщо підійти до вирішення питання комплексно і не халтурити.

    Розпрощатися із зайвими кілограмами можна вже третій місяць, якщо дотримуватися дієти і включити в програму фізичні вправи. Поверніть тілу первозданну красу!

    Для зменшення обсягів тіла важливо все. Одного дефіциту калорій недостатньо, як недостатньо і вправ на область сідниць, ніг і стегон. Працює тільки комплексний підхід!

    Дієта для стегон — прибираємо «галіфе» за 2 місяці

    Харчування для схуднення стегон

    Не існує дієти, сприяє локальному жіросжіганію — скорегувати проблемні зони здатний помірний дефіцит калорій і раціональне харчування, що виключає висококалорійні і дуже жирні продукти.

    І, тим не менш, існують деякі хитрощі, які дозволяють схуднути в стегнах. Проблемою мільйонів жінок, які страждають жировими відкладеннями в нижній частині тіла, займаються не тільки дієтологи, але і професійні тренери. Спільними зусиллями фахівців був виведений ряд рекомендацій щодо усунення естетичного дефекту під назвою «галіфе».

    Рекомендації такі:

  • Обмежте до мінімуму жири і швидкі вуглеводи — саме вони сприяють відкладенню зайвих кілограмів у нижній частині тулуба. Залиште тільки рослинні олії, горіхи, червону рибу. Всі інші жирні продукти слід виключити з раціону. Свинину — замінити індичкою або куркою, ковбасні вироби — шматком пісного м’яса, вершкове масло — сирними сирами. Молочні та кисломолочні продукти вживайте переважно з пониженим вмістом жиру. Для краси нігтів, шкіри і волосся можна приймати Омега-3 або інші вітамінні комплекси, інакше шкіра истончится і втратить еластичність, що загрожує передчасним старінням.
  • Що стосується швидких вуглеводів — урізуємо нещадно. Здоба, випічка, солодощі, газовані напої, кава і чай з цукром тепер під суворою забороною. Між тим повільні вуглеводи організму потрібні: вони забезпечують тривале насичення і забезпечують наш організм енергією. Обов’язково включіть в раціон гречку, вівсянку, бурий рис, булгур, перловку. Споживання білого рису і макаронів (навіть твердих сортів) краще скоротити. На сніданок дозволяється невеликий шматочок цільнозернового хліба. У другій половині дня краще обмежити надходження в організм будь-яких вуглеводів. Вечеря — переважно білки з овочами.
  • Не зловживайте білками. Незважаючи на те, що у вечірній час вони складають основу раціону, їсти білкову їжу потрібно помірно. Білковий перевантаження негативно позначиться на роботі нирок і серцево-судинної системи. А при тривалому зловживанні білками розвивається ряд незворотних змін у функціонуванні внутрішніх органів. Щоб з’їсти не занадто багато м’яса, кладіть на тарілку якомога більше овочів. Швидке відчуття ситості і повноти шлунку дають білокачанна капуста, болгарський перець, помідори, зелений салат.
  • Зведіть до мінімуму сіль! Саме її надлишок робить тіло пухким, пухким, одутлим. Подсаливайте їжу не в процесі готування, а вже безпосередньо в тарілці. Соєвий соус теж не рекомендується. Щоб поліпшити смак страв, використовуйте натуральні приправи, ароматні трави (однокомпонентні, строго без добавок). Пийте більше чистої води — не менше 6 склянок у день.
  • Незважаючи на те, що локально ми не худнемо, впливати на проблемні зони масажами і обгортаннями корисно. Найбільш затребувані обгортання з ламинарией, кава, медом, глиною, а також з косметичними засобами, купленими в магазині. Як правильно робити обгортання з кавою, читайте в цій статті.
  • «Розбудити» і «прогнати» жирові відкладення на стегнах допоможуть спеціальні вправи — махи, присідання, випади. Проти набряків і целюліту корисно, коли ноги знаходяться вище голови. Наприклад, такі рухи — велосипед, ножиці, піднімання прямих ніг. По можливості частіше ходіть пішки. Саме сидячий і малорухливий спосіб життя сприяє утворенню «галіфе».
  • Дієта для стегон — прибираємо «галіфе» за 2 місяці

    Зразкове меню на дієті, щоб прибрати стегна

    • Сніданок: геркулес на воді, чашка свіжого соку або чорної кави без цукру
    • Перший перекус: 2 печених яблука
    • Обід: порція бурого рису, стейк лосося на пару, свіжі овочі
    • Другий перекус: натуральний йогурт з жменькою горішків
    • Вечеря: індичка варена, салат зі свіжих овочів, трав’яний чай без цукру.

    На досягнення результату може піти від 2-х тижнів до декількох місяців, але результат неодмінно буде, якщо проявити наполегливість.

    Дієта для схуднення стегон протипоказана підліткам і літнім людям, вагітним і годуючим жінкам; в період відновлення після операцій і травм, при загостренні хронічних захворювань, при застуді, температурі, підвищеній стомлюваності і стресах.