Як виграти в ставки на спорт

10-23-2021

Кожен, хто цікавився темою беттінга, напевно задавався питанням: чи можуть букмекерская контора онлайн ставки на спорт принести прибуток гравцеві? відповідь позитивна, але є свої нюанси і правила. Їх обов’язково варто вивчити, щоб не піти в мінус. 

Що вважається заробітком у беттінгу

Беттінг-це висновок парі на певну подію між букмекерською компанією і гравцем. На кону при цьому реальні гроші.

Ставки можна робити на кілька подій відразу необмежену кількість часу. Однак одиничний виграш (нехай і великий), особливо на тлі безлічі попередніх втрат, заробітком назвати не можна.

Доходом можна вважати тільки поступальний прибуток – коли ваші виграші превалюють над числом невдалих парі протягом деякого часу (хоча б місяця). Для цього гравці намагаються проводити аналіз спортивних подій самі, деякі використовують фінансові стратегії з мережі. Також беттори часто вдаються до допомоги капперів (професійних гравців) або навіть роблять упор на договірні матчі.

Хто заробляє на ставках більше всіх

Для деяких людей ставки на спорт-серйозна професійна діяльність. Звичайно, найприбутковішою справою парі стали для самих компаній і їх співробітників. Дохід в основному складається з букмекерської маржі. Це відсоток комісії, який компанія закладає в кожен коефіцієнт.

Також беттінг приносить непоганий дохід так званим вилочникам. Це гравці, які використовують вилки в ставках — арбітражні ситуації, завдяки яким можна укласти парі на всі можливі результати однієї події в різних бк. Таким чином, можна виграти гроші незалежно від результату матчу. Адже ставка робиться на протилежні результати. Виходить, що профіт приносить різниця коефіцієнтів, яка існує у різних букмекерів при будь-якому результаті.

Звичайно, вручну такі ласі шматочки знайти майже неможливо. Однак в арсеналі вилочників кілька робочих інструментів, які допомагають моніторити і виявляти арбітражні ситуації. Це спеціалізовані сканери вилок на спорт, програми, тематичні спільноти.

Бк активно борються з такими гравцями-обмежують рахунки, блокують акаунти, повертають ставки з коефіцієнтом 1.00, тобто без нарахувань зверху. Крім того, авторизація з підтвердженням особи не дозволяє вилочникам використовувати по кілька облікових записів і рахунків.

Є ще одна категорія професіоналів-каппери. Вони створюють свій дохід на ставках, продаючи прогнози на події. Подібні фахівці не стикаються з проблемами вилочників, проте робота каппера вимагає максимальної концентрації, занурення і досвіду, на придбання якого йдуть місяці і навіть роки. Каппери володіють різними ігровими стратегіями і складними, але ефективними техніками аналізу матчів. Крім того, вони зазвичай самі шукають клієнтів і створюють власну базу покупців, що також вимагає певних умінь.

Як заробити на ставках на спорт новачкові

Проте, зробити беттінг своїм джерелом доходу, не будучи при цьому букмекером, каппером або вилочником, цілком реально. Головне розуміти, що підходити до ставок потрібно системно і завжди з холодною головою. Ось кілька рекомендацій, які підкажуть, як правильно робити ставки на спорт.

1. Не поспішайте нести гроші в букмекерські контори з кращими коефіцієнтами, особливо маловідомі. Головний критерій при виборі компанії-легальність. Кожна зареєстрована бк має систему верифікації для гравців. А всі ставки в онлайн у легальних компаній проходять через цупіс. На сайті букмекера повинні бути ліцензії та свідоцтва про членство в сро. Не лінуйтеся вивчати інформацію – так ви убезпечите себе від шахраїв.

2. Завжди уважно читайте умови ставок в бк. Принципові правила у багатьох компаній ідентичні, проте є моменти, які потрібно брати до уваги, щоб не розчаруватися. Або фішки, які дозволять при правильному використанні отримати додаткові переваги-бонуси, акції, фрібети, програми лояльності для постійних клієнтів і т. Д.

3. Весь час вигравати неможливо, адже спорт непередбачуваний. Програші трапляються навіть у досвідчених капперів. Однак будьте стриманими і не дозволяйте емоціям заволодіти вами. Обов’язково визначте оптимальну суму, яку ви можете виділити для ставок. Оптимальний ігровий банк не повинен бити по бюджету або змушувати вас влазити в борги.

4. Створювати дохід на тому, в чому не розбираєшся, навряд чи вийде. Тому перед укладенням парі почитайте якомога більше про майбутній матч-історію протистоянь, форму учасників, умови зустрічі. Наприклад, на результат футбольного матчу може вплинути погода.

5. Гарною підмогою стануть ігрові стратегії. Це математичні системи, засновані на закономірностях. У числі найпопулярніших моделей:

– критерій келлі;— датська стратегія— даламбер;— менеджмент міллера;— ставка на андердога; – догон.

Отримувати вигоду їх ставок протягом тривалого часу-реально. Але в беттінге можна досягти результату, тільки прокачуючи самодисципліну, аналітичні навички та уважність.