Якісна освіта в індустрії краси

4-26-2021

Місія Навчального центру EMET MEDICINE – допомогти вам стати справжніми професіоналами, щоб ви могли дарувати жінкам красу, і знайти стабільну, творчу, цікаву роботу. Звертайтеся за посиланням обучение косметологов та дізнавайтеся докладніше

Наша мета-зробити з вас досвідченого фахівця, який розбирається в актуальних тенденціях косметології, може з упевненістю працювати з клієнтами, і робить їх щасливими.

Навчальний центр EMET MEDICINE – це якісне та сучасне навчання. Ми готуємо еліту косметології вже багато років, нам довіряють , наш досвід-гарантія Вашого професійного успіху в косметології.

Навчання та відпрацювання практичних навичок проходить на базі авторської клініки

В освітньому центрі створена професійна команда педагогів, які постійно вдосконалюються не тільки в області професійних знань і практичних навичок, але і в області риторики, психології, та логічного викладу матеріалу.

Маємо власну клінічну базу, де слухачі не тільки спостерігають, як проходять процедури, а й реально їх виконують під керівництвом і відповідальністю викладачів , так як навчання на робочому місці не має користі без попереднього вивчення конкретних процедур і їх виконання.

Освітній відділ оснащений великою кількістю апаратів для проведення процедур, які постійно оновлюються і слухачі мають можливість не тільки дивитися демонстрації, а й виконувати процедури апаратної косметології під керівництвом і відповідальністю викладачів.

У програму перепідготовки за спеціальністю “косметологія” входить авторський курс вивчення інгредієнтів косметичних препаратів, що дозволяє прогнозувати реальний ефект при призначенні того чи іншого косметичного засобу. Косметологи можуть купувати препарати в нашому центрі.

Навчальний центр EMET MEDICINE створив освітній інститут, вже маючи досвід практичної роботи і викладання в області косметології.

Наші випускники мають можливість постійно отримувати різні консультації, а також відвідувати все нові заняття, які постійно додаються в програмі з урахуванням сучасних тенденцій розвитку косметології.

Крім документів про освіту на циклах по мезотерапії, ботулінотерапії, контурної пластики слухачі отримують сертифікати компаній, що дають їм право купувати дані препарати. Компанії заносять слухачів (за їх згодою) у власні бази і постійно інформують про заходи і нові препарати (апарати).

За час навчання слухачі відвідують семінари, що реалізують косметичні продукти, апарати і препарати, і мають повне уявлення про препарати і апаратах, що мають реєстраційне посвідчення , представлених в даній області.

Ми готуємо конкурентоспроможних фахівців, вкладаючи знання, вміння і свою любов!